enfnews logo

فوری

اشتراک گذاری

بازیافت ۱۱ نوع کاتالیست مستعمل از سوی شرکت نفت و گاز سرو

به گزارش پترومتالز، امیرهومن کریمی وثیق مدیرعامل شرکت نفت و گاز سرو با اشاره به اینکه طرح مسئولیت اجتماعی شرکت نفت و گاز سرو برای درختکاری و بیابان زدایی باعث اضافه شدن 8000 هزار متر مربع جنگل و فضای سبز به شهرک های صنعتی استان تهران شده گفت: شرکت نفت و گاز سرو به منظور جلوگیری از ورود آلاینده‌های حاصل از پسماند کاتالیست‌های مستعمل به چرخه زیست محیطی زمین، با استفاده از پیشرفته ترین سیستم‌های بازیافت کاتالیست‌های مستعمل توانسته با عقد قرارداد با مجتمع‌های فولاد کشور، 11 نوع از کاتالیست‌های مستعمل را به چرخه بازیافت وارد کند و این مهم نقش بزرگی در جلوگیری از ورود آلاینده‌ها به محیط زیست و ایجاد هم‌افزایی با مشتریان داشته است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز سرو افزود: این مجموعه در راستای تطبیق انجام فرآیندها و فعالیت ها با قوانین حاکمیتی و به عنوان یک بخش از مسئولیت‌های اجتماعی سازمانی، حفظ محیط زیست را یک ضرورت قطعی می داند و بر آن تاکید دارد.

کریمی وثیق با اشاره به لزوم و نقش فرهنگ سازی در حوزه محیط زیست اظهار داشت: باتوجه به نیاز مبرم زیستمندان به استفاده از هوای پاک، ضرورت کاهش گازهای آلاینده و لزوم توجه به مقوله بیابان زدایی، شرکت نفت و گاز سرو نیز، در این راستا اهداف و رسالت خود را همسو با موارد یاد شده تعریف کرده است.

وی با بیان اینکه نظام مسئولیت اجتماعی در شرکت نفت و گاز سرو در ساختار تشکیلاتی جزو اولویت های اساسی است، افزود: طرح مسئولیت اجتماعی شرکت نفت و گاز سرو در قالب رویکرد “به احترام زمین” برای درختکاری و بیابان زدایی باعث اضافه شدن 8000 هزار متر مربع جنگل و فضای سبز به شهرک های صنعتی استان تهران شده است.

کریمی با اشاره به ضرورت و لزوم همسویی صنعت با محیط زیست، تصریح کرد: ساخت و نصب تجهیزات کنترلی آلاینده‌های زیست محیطی در واحدهای صنعتی پیشرو در تولید سبز بوده و باعث حفاظت از محیط زیست می شود.

مدیر عامل شرکت نفت و گاز سرو گفت: این مجموعه با طراحی و ساخت تجهیزات پیشرفته در حوزه کنترل آلاینده های خاک، آب و هوا در حال حاضر ارائه دهنده خدمات فنی و مهندسی حوزه کنترل آلاینده ها و پسماندهای محیط زیستی است.

این فعال حوزه صنعت خاطرنشان کرد: همچنین شرکت نفت و گاز سرو با طراحی و تعبیه تصفیه خانه های صنعتی در حوزه آب های سنگینی که در خطوط تولید کاتالیست های همرسوبی از آنها استفاده می شود، توانسته است، شرایطی را فراهم آورد تا ماهانه 300 هزار لیتر آب قابل استفاده برای مصارف کشاورزی فراهم شده و روزانه از آن برای آبیاری درختان واقع در شهرک صنعتی عباس آباد تهران استفاده شود.

کریمی بیان داشت: شرکت نفت و گاز سرو به منظور جلوگیری از ورود آلاینده‌های حاصل از پسماند کاتالیست‌های مستعمل به چرخه زیست محیطی زمین، با استفاده از پیشرفته ترین سیستم‌های بازیافت کاتالیست‌های مستعمل توانسته است با عقد قرارداد با مجتمع‌های فولاد کشور، 11 نوع از کاتالیست‌های مستعمل را به چرخه بازیافت وارد کند و این مهم نقش بزرگی در جلوگیری از ورود آلاینده‌ها به محیط زیست و ایجاد هم‌افزایی با مشتریان داشته است.

وی با تاکید بر اینکه تبلیغات و برگزاری پویش های مختلف برای توسعه فرهنگ پاسداشت محیط زیست در رابطه با آب، خاک و هوا در دستورکار این مجموعه قرار دارد، حضور در فرایند ارزیابی جایزه ملی محیط زیست را موجب اشاعه و ترویج توجه به مساله محیط زیست دانست و اظهار داشت: انتظاری که آیندگان از ما برای احترام و حفظ محیط زیست دارند از طریق این فعالیت های ارزنده به ثمر می نشیند.

لینک کوتاه:

https://enfnews.com/?p=12573

بر چسب ها

مقالات مرتبط

تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + یک =