جشنواره ملی بهرهوری با هدف به اشتراکگذاری تجربه های موفق در بین مدیران بنگاههای اقتصادی، مسابقهای را با استانداردهای جهانی پایهگذاری کرده است. در این مرحله، هر شرکت، پروژههایی که با هدف ارتقای عملکرد در هر حوزهای مانند ارتقای فروش، افزایش بهرهوری کارکنان، کاهش ضایعات، افزایش رضایت مشتریان و … که با استفاده از ابزارهای مدیریتی در درون سازمان خود انجام دادهاند را در فرمهای مخصوص مستند کرده و برای دبیرخانه ارسال میکنند.
این جشنواره با برگزاری مسابقات متعدد در طول سیزده دوره گذشته مانند مسابقه ملی بهرهوری، مسابقه ملی بهترین محل برای کار، مسابقه برترین توان اجرا، مسابقه ملی بهینهکاوی و مسابقه ملی تجربیات موفق، دارای پایگاه داده قوی و یک سامانه کارا برای مقایسه عادلانه و نزدیک به واقعیت بین شرکتها است. این ابزارها به بنگاههای اقتصادی کمک میکند تا از مقایسه و بازخورد موثرتری برخوردار شوند و شرکتها به اساس اطلاعات واقعی و مقایسهای ارزیابی شوند.
در جشنواره با تاکید بر اهدافی چون افزایش سازگاری کسب و کارها با بازارهای جهانی، تغییر نگرش در فرآیند تولید ارزش افزوده در کشور، افزایش توان رقابتپذیری سازمانها و شرکتهای ایرانی، شناسایی و تجلیل از بهرهورترین مدیران پروژه و شرکتها، کمیته داوری تنها به انتخاب عملکردهای بالاتر از میانگین پرداخته است.
در این دوره بر اساس آرای داوران و کمیته علمی جشنواره ملی بهرهوری، پروژه «افزایش بهرهوری تولید با کاهش زمان تخلیه تا تخلیه کوره های قوس از 71 دقیقه به 67 دقیقه» از فولاد هرمزگان به عنوان پروژه برتر انتخاب و به پاس تجلیل از عملکرد شایسته در حوزه ارتقای بهرهوری، موفق به دریافت لوح تقدیر در مسابقه ملی تجربههای موفق شد. همچنین در این جشنواره دو پروژه «تعیین اقتصادیترین زمان انجام تعمیرات سالیانه» و «تولید گرید APIX52&X60» از فولاد هرمزگان حائز دریافت سپاسنامه جشنواره شدند.