enfnews logo

فوری

اشتراک گذاری

سهام‌داران تجلی خواستار تقسیم سود نیستند

به گزارش پترومتالز به نقل از می‌متالز، «مرتضی علی‌اکبری» مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، در حاشیه مجمع عمومی فوق‌العاده این شرکت در خصوص افزایش سرمایه ۳۸ درصدی عنوان کرد: شرکت تجلی نخستین شرکت پروژه‌محور در بازار بورس و ایران است. سهام‌داران شرکت تجلی دارای فرهنگ خاصی هستند، از این لحاظ که همه سهام‌داران به‌دنبال این امر بودند که سودی تقسیم نشود و در واقع سود حاصله، به طرح‌های توسعه‌ای تزریق شود. طرح پرسش سهام‌داران این مساله را می‌رساند که به اجرای طرح‌های توسعه‌ای امیدوار هستند. از سوی دیگر، با توجه به اعتمادی که به بنده و مجموعه تجلی کردند، امیدواریم بتوانیم به نحو احسن، انتظار آنها را برآورده کنیم.

علی‌اکبری در ادامه افزود: ۳۳ هزار میلیارد تومان سهم تجلی بود که هم‌اکنون این سرمایه به بیش از دو برابر و نزدیک سه برابر شده است. از آنجا که ما شرکت پروژه‌محور هستیم و درصدد افزایش سرمایه شرکت هستیم. امیدواریم سرمایه‌گذاری‌های «تجلی» موجب شود همواره به این نام ماندگار بمانیم. قطعا سرمایه‌گذاری‌هایی که در تجلی صورت گرفته، بدون در نظر گرفتن معادن این شرکت است. هر معدن «تجلی» که به پروانه بهره‌برداری برسد و توجیه اقتصادی داشته باشد، آن را به یک کارخانه تبدیل می‌کنیم، مانند پلی‌متال‌ها از جمله مس و طلا و سایر موادی که دارای توجیه اقتصادی باشد، بدون شک سرمایه‌گذاری ما در آن زمینه استمرار پیدا خواهد کرد.
وی همچنین عنوان کرد: ما به شرکت‌های زیرمجموعه خود عنوان کرده‌ایم که صرفا از منابع خود سهام‌داران استفاده نکنند و حتما از منابع بانکی و بازار سرمایه نیز بهره بگیرند که در این راستا فولاد سرمد ابرکوه به نحو احسن از این بازار سرمایه استفاده کرده است و ۱۵۰۰ میلیارد تومان اوراق صکوک اجاره جذب کرده که می‌تواند سهم خوبی برای اجرای پروژه‌ها داشته باشد. کلاف این واحد راه‌اندازی آزمایشی شد و برای فولادسازی و آهن اسفنجی این مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان تزریق می‌شود که سهم قابل توجهی در پیشرفت پروژه‌ها خواهد داشت.

مدیرعامل «تجلی» همچنین درباره شرکت سپهر تجلی ایرانیان خاطرنشان کرد: ماموریت سپهر تجلی بهره‌برداری از کارخانه‌هایی است که ما برعهده داریم که نخستین آن، معدن زغال‌سنگ گلند‌رود است که در این معادن شاهد افزایش استخراج خوبی بوده‌ایم. همچنین این معدن در سال ۱۴۰۳ افزایش قابل ملاحظه‌ای در زمینه افزایش استخراج و بهره‌برداری برای خود پیش‌بینی کرده که در صورت توجیه اقتصادی، یک واحد زغال‌شویی نیز در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه بهره‌برداری از کارخانه‌های خود را به مرور به این شرکت واگذار می‌کنیم.

علی‌اکبری همچنین درباره فولاد کردستان خاطرنشان کرد: فولاد کردستان دو پروژه دارد، یکی پروژه فولادسازی است که تا مرحله نوردکاری دارد که به دلیل برخی مشکلات ارزی، پیشرفت این پروژه به تاخیر افتاد. یک واحد آهن اسفنجی است که از پیشرفت بسیار خوبی برخوردار است، از این پروژه راضی هستیم و امیدواریم که با همین سرعت، پیشرفت فیزیکی آن ادامه‌دار باشد. منابعی که هم‌اکنون تزریق می‌کنیم، بابت آهن اسفنجی است و بابت فولادسازی مبالغی تزریق نمی‌کنیم تا منابع ارزی آن به یک سرانجامی برسد.

وی در پاسخ به این پرسش که پروژه «هیمکو» به کجا رسید، عنوان کرد: در «هیمکو» کم و بیش کار در حال انجام است. در حال حاضر در «هیمکو» محموله‌ها کمتر از یک سال است که در حال جابجایی است. قطعا در سال‌های آینده که میزان تولید فولاد ما افزایش پیدا می‌کند و اگر واردات سنگ آهن داشته باشیم، قطعا وجود این شرکت برای سه سال آینده حیاتی‌تر خواهد شد. نگاه ما به ۴ تا ۵ سال آینده است. ما سعی می‌کنیم که به صورت زیربنایی کار‌ها را به پیش ببریم که برای آینده شرکت و کشور مثمرثمر واقع شود.

لینک کوتاه:

https://enfnews.com/?p=16946

بر چسب ها

مقالات مرتبط

تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =