فوری
به گزارش پترومتالز، بنا بر اظهارات مدیر بازاریابی و بین الملل شرکت نفت و گاز سرو، در حال حاضر شرکت نفت و گاز سرو چهارمین شرکت تولید کاتالیست در سطح جهان است که اقدام به صادرات کاتالیست کرده است.
علی طاهری در حاشیه بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران ۱۴۰۳ با اشاره به فعالیت ۲۰ ساله شرکت نفت و گاز سرو در واحدهای پتروشیمی، پالایشگاهی و فولاد درباره چگونگی راه یابی این شرکت به عرصه صادرات کاتالیست اظهار کرد: در بدو ورود شرکت نفت و گاز سرو به عرصه تولید کاتالیست، فقط سه شرکت تولید کننده کاتالیست یعنی شرکت جان سون متی انگلستان، هالدور تاپسو دانمارک و کلارینت آلمان در دنیا مطرح بودند و پس از شروع تحریمها علیه کشورمان، واحدهای مختلف پتروشیمی، پالایشگاهی و فولادی نگران تامین کاتالیست خود شده بودند.
وی با بیان اینکه شرکت نفت و گاز سرو از طریق ارتباط با واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی توانست نیاز این واحدها را در حوزه ملی برطرف کرده و به تدریج به این جمع بندی رسید که محصولات کشور قابلیت صادرات به کشورهای دیگر را هم دارد، یادآور شد: در راستای صادرات فعالیتهای مختلفی را شروع کردیم که انجام این فعالیتها با توجه به حضور رقبا در بازار بین المللی بسیار سخت بود. از این رو تصمیم گرفتیم حوزه فعالیت خود را به سطح خاور میانه، اوراسیا و آمریکای جنوبی محدود کنیم.
به گفته طاهری، علت محدود کردن حوزه فعالیت شرکت نفت و گاز سرو به سطح خاور میانه، اوراسیا و آمریکای جنوبی، قرابت فرهنگی و نوع تفکر این سه حوزه به ایران است که امکان اطمینان شرکتهای خارجی فعال در این سه حوزه را به یک برند ایرانی فراهم میکرد.
مدیر بازاریابی و بین الملل شرکت نفت و گاز سرو، با یادآوری اینکه فعالیت در سه حوزه یادشده برای مطرح شدن شرکت نفت و گاز سرو کار سختی بود، توضیح داد: شش سال پیش در بازار روسیه شروع به فعالیت کردیم. برای پرزنت کردن خود در نمایشگاه های روسیه، عراق و ونزوئلا شرکت میکردیم تا عملکرد خود را پرزنت کنیم تا اینکه اولین بار در سال ۹۸ توانستیم کاتالیستهای خود را به عراق صادر کنیم و سال ۹۹ بارگزاری و راه اندازی شد. در همین راستا شرکت نفت و گاز سرو برای اولین بار جایزه ملی صادرات را بابت ارسال کالای دانش بنیان به کشور عراق برنده شد.
وی با بیان اینکه پس از صادرات کاتالیست به کشور عراق تلاش ما جدی تر پیش رفت، افزود: پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین جلو رفت تا اوایل جنگ روسیه و اوکراین شروع شد اولین قرارداد رسمی ما با روسیه گره خورد. این اطمینان به ما از قبل شده بود و پس از جنگ روسیه و اوکراین نیز از آنجا که برند های مطرح حوزه کاتالیست بازار را ترک کرده بودند، روسیه به سرعت کنار ما آمد و توانستیم محصولات خود را به این کشور نیز صادر کنیم.
طبق اظهارات طاهری، شرکت نفت و گاز سرو از سال ۲۰۲۲ تقریبا سالیانه ۷۰۰ متر مکعب کاتالیست در بازار روسیه صادر کرده است که این صادرات در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۰ میلیون دلار ارز آوری و در سال ۲۰۲۳ نیز ۱۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشته است و مجموعا از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ شرکت نفت و گاز سرو از طریق صادرات کاتالیست ۲۰ میلیون دلار برای کشور ارز آوری داشته است.
مدیر بازاریابی و بین الملل شرکت نفت و گاز سرو همچنین این را هم گفت که در حال حاضر این شرکت به عنوان چهارمین شرکت حوزه کاتالیست وارد بازار جهانی شده است و فعالیتهایش در عراق و ونزوئلا شکل خوبی به خود گرفته است.
وی ادامه داد: فعالیت ما در بازار عراق به شکلی شده است که در واحد آمونیاک عراق که یکی از قدیمی ترین واحدها است، کاتالیستهای شرکت نفت و گاز سرو وارد فعالیت شده و از مجموع ۷ کاتالیستی که در واحد آمونیاک عراق فعالیت دارد، ۶ کاتالیست مربوط به شرکت نفت و گاز سرو است. این موفقیت در شرایطی رخ داده است همزمان با ما شرکتهای جهانی و رقبای بین المللی ما نیز در مناقصات عراق حضور دارند اما این موفقیت نصیب ما شده است.
به گفته طاهری، فعالیت شرکت نفت و گاز سرو در ونزوئلا هم به خوبی شکل گرفته است و اخیرا یکی از واحد های خارج شده از دور فعالیت کشور ونزوئلا با خریداری کاتالیست از شرکت نفت و گاز سرو فعالیت خود را از سر گرفته است و از سه ماه آینده این مجموعه با کاتالیستهای شرکت نفت و گاز سرو وارد دور فعالیت میشود.
مدیر بازاریابی و بین الملل شرکت نفت و گاز سرو با تاکید بر اینکه شرکت نفت و گاز سرو فقط کالا به کشورهای دیگر صادر نکرده بلکه خدمات فنی و مهندسی مربوط به این کالاها را هم ارائه کرده است، خاطر نشان کرد: در کنار واحدهای پتروشیمی در روسیه، ونزوئلا و عراق هستیم. پس از اینکه کار به بهره برداری میرسد عملکرد را رصد میکنیم و در کنار واحد مصرف کننده هستیم. به همین دلیل است که همواره عملکرد ما در بازار جهانی ثابت و پایدار بوده است و فکر میکنیم چشم انداز درخشانی در این زمینه وجود دارد. در حال تجدید نظر در ظرفیت تولید خود در این مناطق هستیم تا حجم بزرگی از تولیدات را به کشورهای هدف صادر کنیم. همچینن در آفریقا حوزه ای هست که تمایل داریم کار را به آن حوزه نزز گسترش دهیم. در این رابطه هسته هایی را ایجاد کردهایم اما به طور کلی ترجیح میدهیم همین پروژههای فعلی را توسعه دهیم و سهم بیشتری را از بازار نصیب خود کنیم.
بیستوهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران ۱۴۰۳ از امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشتماه در نمایشگاه بین المللی تهران برپا شده است و به مدت چهار روز تا شنبه ۲۲ اردیبهشتماه برقرار است. غرفه شرکت نفت و گاز سرو در سالن ۳۸B شماره ۳۱ محل نمایشگاه بین المللی تهران قرار دارد و علاقمندان میتوانند در این چهار روز از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح تا ۱۶ از غرفه این شرکت بازدید کنند.
لینک کوتاه:
https://enfnews.com/?p=18810