enfnews logo

فوری

اشتراک گذاری

برنامه افزایش تولید برق “چادرملو” با هدف کمک به کمبود برق کشور

به گزارش پترومتالز، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو برنامه افزایش ظرفیت تولید برق را با هدف جهش تولید و رشد اشتغال، در دست اجرا دارد. این شرکت پروژه های تولید برق را در قالب نیروگاه های سیکل ترکیبی و خورشیدی اجرایی می کند.

امیرعلی طاهرزاده مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در جلسه کنترل مدیریتی این شرکت که با حضور معاونان و مدیران ایمیدرو برگزار شد، با اعلام مطلب فوق افزود: در حال حاضر میزان ظرفیت تولید برق به روش “سیکل ترکیبی”، در این شرکت به 500 مگاوات می رسد که با اجرای طرح های در دست اجرا به 1592مگاوات خواهد رسید.

طاهرزاده با اشاره به اینکه در حال حاضر ظرفیت تولید برق خورشیدی در این شرکت 10 مگاوات است، گفت: علاوه بر رقم فوق، در راستای تامین انرژی پاک، 150 مگاوات ظرفیت جدید تولید برق ایجاد خواهد شد.
وی، تاکید کرد: با تکمیل و راه اندازی پروژه های نیروگاهی چادرملو، بخش قابل توجهی از بار شبکه سراسری برق کاسته خواهد شد.

وی اظهار داشت: به رغم محدودیت های تامین برق، در حال حاضر سه کارخانه تولید کنسانتره سنگ آهن در این شرکت مشغول به فعالیت هستند.
مدیر عامل معدنی و صنعتی چادرملو درباره ایجاد توازن در زنجیره فولاد، گفت: طرح های در دست اجرای این شرکت با هدف ایجاد توازن در زنجیره اجرایی می شوند.

مدیرعامل معدنی و صنعتی چادرملو درباره ظرفیت فعلی و برنامه های آتی تولید در این شرکت گفت: هم اینک ظرفیت تولید کنسانتره سنگ آهن 8.5 میلیون، گندله سنگ آهن 3.4 میلیون، آهن اسفنجی 3.9 میلیون و شمش فولاد 2.02 میلیون تن است.

وی ادامه داد: با اجرای طرح های توسعه ظرفیت تولید کنسانتره سنگ آهن به 9.5 میلیون، گندله سنگ آهن 12.4 میلیون، آهن اسفنجی 11.7 میلیون و فولاد خام به 3.3 میلیون خواهد رسید.

مدیرعامل معدنی و صنعتی چادرملو، درباره تامین سنگ آهن برای تولیدات این شرکت، گفت: در سال 1401 میزان خرید سنگ آهن به 3.6 میلیون و در سال گذشته به 5.3 میلیون تن رسید. وی پیش بینی کرد که رقم خرید سنگ آهن در سال جاری به 8 میلیون تن افزایش یابد.

اجرای طرح استراتژیک لوله های بدون درز

طاهرزاده تاکید کرد: این شرکت با هدف ایجاد ارزش افزوده بالاتر، طرح تولید ورق و “لوله بدون درز” را به عنوان یک کالای استراتژیک در دست اجرا دارد. به گفته وی، ظرفیت تولید این طرح به بیش از 1.5 میلیون تن می رسد که با راه اندازی آن، به طور قابل ملاحظه ای از خروج ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش درباره حفاری های اکتشافی در این شرکت، گفت: میزان حفاری ها از 23هزار متر سال 1401 به 27هزار متر در سال 1402ارتقاء یافت. به گفته وی، چادرملو در سال جاری برنامه 40هزار متر حفاری را پیش رو دارد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، درباره چالش های رشد تولید و اجرای برنامه های توسعه، گفت: تامین مواد اولیه، محدودیت های قیمت گذاری، زیرساخت های انرژی پایدار از جمله برق و گاز، تخصیص ارز و نقدینگی از جمله این مسائل است.

در این نشست، محمد آقاجانلو قائم مقام، جمشید ملارحمان عضو هیات عامل و سمیه خلوصی معاون برنامه ریزی و توسعه ایمیدرو، به ارایه راهکارهای جهش تولید و همچنین رفع موانع پیش روی توسعه پرداختند.

لینک کوتاه:

https://enfnews.com/?p=22729

بر چسب ها

مقالات مرتبط

تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =