enfnews logo

فوری

اشتراک گذاری

بزرگ‌ترین فولادساز بورسی چین، ۱ میلیارد دلار در طرح پلیت فولادی عربستان سرمایه‌گذاری می‌کند/ تداوم سرمایه‌گذاری سنگین رقیب ایران در صنعت فولاد

به گزارش پترومتالز، بائواستیل، بزرگ‌ترین فولادساز بورسی چین، اعلام کرد که ۱ میلیارد دلار در طرح تولید پلیت فولادی عربستان سعودی سرمایه‌گذاری می‌کند. این سرمایه‌گذاری که شامل واحدهای احیاء مستقیم، فولادسازی و نورد پلیت فولادی است باعث تقویت جایگاه عربستان سعودی، به عنوان رقیب ایران، در بازار فولاد منطقه می‌شود.

دولت عربستان سعودی به اجرای پروژه فولاد تخت اعلام شده خود ادامه می‌دهد و طرح اولیه ارائه شده در راستای برنامه اصلاحات اقتصادی چشم‌انداز ۲۰۳۰ این کشور به‌روز رسانی شده است. طرح سرمایه‌گذاری تاسیس شرکت پلیت فولادی سنگین عربستان به تازگی آپدیت شده است. بائو استیل یکی از بزرگترین فولادسازان جهان، سهم خود را در این طرح از ۴۳۷.۵ میلیون دلار برنامه‌ریزی‌شده اولیه به ۱ میلیارد دلار افزایش داد. در این میان، آرامکو عربستان سعودی و صندوق سرمایه‌گذاری عمومی نیز هر کدام ۵۰۰ میلیون دلار در مقایسه با ۲۱.۹ میلیون دلاری که قبلا اعلام شده بود، سرمایه‌گذاری خواهند کرد. در نتیجه، سرمایه کلی این طرح سرمایه‌گذاری به ۲ میلیارد دلار خواهد رسید که ۱.۵ برابر بیشتر از آن چیزی است که قبلا اعلام شده بود.

نسبت سرمایه گذاری تغییر نکرده است. بائواستیل مالک ۵۰ درصد از شرکت جدید خواهد بود، در حالی که غول نفتی دولتی عربستان سعودی آرامکو و صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی هر کدام ۲۵ درصد سهام را در اختیار خواهند داشت. شرکت چینی طی بیانیه‌ای گفته است: “این پروژه تطابق کاملی با چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی و ابتکار کمربند و جاده چین دارد. این یک اقدام مهم برای شرکت بائو استیل برای تأسیس شرکت‌ها در سطح جهانی و ترویج استراتژی‌های بین‌المللی است. همچنین این پروژه، اولین پروژه فرآیند کامل، سبز و خارج از کشور بائو استیل است. طبق بیانیه رسمی، این پروژه از پیشرفته‌ترین فناوری بین‌المللی برای ساخت اولین کارخانه ورق ضخیم با انتشار کربن پایین در جهان استفاده می‌کند.

در ماه مه ۲۰۲۳، دو رهبر جهانی در انرژی و فولاد، آرامکو و بائو استیل و همچنین صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان، قرارداد را برای ایجاد یک مجتمع یکپارچه تولید پلیت فولادی در شهر صنعتی رأس‌الخیر در عربستان سعودی امضا کردند. انتظار می‌رود در این تاسیسات جدید، سالانه ۲.۵ میلیون تن آهن اسفنجی، ۱.۷ میلیون تن و ۱.۵ میلیون تن پلیت ضخیم فولادی تولید شود که عمدتاً به صنایع نفت و گاز، کشتی‌سازی، مهندسی فراساحل و صنایع ساخت و ساز در خاورمیانه شمال آفریقا خدمات می‌دهد.

لینک کوتاه:

https://enfnews.com/?p=22956

بر چسب ها

مقالات مرتبط

تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 14 =