در نشست مشترک مدیرعامل بانک سپه با مدیران شرکت‌های صنعتی و معدنی گل‌گهر و گهرزمین سیرجان با بررسی مسائل و موضوعات مرتبط با این صنعت، در مورد اجرای پروژه‌های توسعه‌ای و بهسازی خطوط تولید شرکتها به‌منظور تکمیل زنجیره ارزش در واحدهای مزبور تبادل‌نظر شد.

حضور با هدف تأمین منافع ملی شرکت‌های صنعتی و معدنی گل‌گهر و گهرزمین در منطقه گل گهر سیرجان طی چند دهه اخیر زیر چتر حمایتی بانک سپه قرار داشته و این بانک با هدف تأمین منافع ملی و برآورده کردن نیازهای بخش‌های مختلف اقتصادی به آهن و فولاد در این مجموعه‌ها حضور مستمر دارد.

بانک سپه با سرمایه‌گذاری در شرکت‌های صنعتی و معدنی گل‌گهر و گهرزمین سیرجان علاوه بر ایجاد امکان تولید محصولات استراتژیک نظیر فولاد و آهن مورد نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی، با تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای در این واحدهای صنعتی و معدنی راهبردی، زمینه اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم برای صدها هزار نفر در سراسر کشور به‌ ویژه استان کرمان را فراهم کرده است.

منطقه معدنی گل‌گهر با داشتن معادن غنی از سنگ‌آهن، یکی از مطرح‌ترین قطب‌های فعال معدنی و صنعتی در خاورمیانه محسوب می‌شود و قابلیت تبدیل‌ شدن به یک منطقه بزرگ و رقابتی در سطح جهان را دارد و بانک سپه با هدف کمک به توسعه صنعتی کشور و علی‌الخصوص استان کرمان از این واحد صنعتی بزرگ حمایت می‌کند.

براساس این گزارش، شرکت صنعتی و معدنی گهرزمین نیز با 640 میلیون تن ذخایر زمین‌شناسی و مشارکت فعال در توسعه پایدار زنجیره ارزش محصولات معدنی و صنعتی، تولید سالانه 20 میلیون تن سنگ‌آهن، 8 میلیون تن کنستانتره، 6 میلیون تن گندله، 3.5 میلیون تن آهن اسفنجی و 1.5 میلیون تن فولاد را به‌عنوان اهداف خود تعیین کرده و در حال حاضر این شرکت علاوه بر تأمین بخشی از محصولات مورد نیاز تولیدکنندگان، با سرمایه‌گذاری در سایر بخش‌ها نقش مهمی در توسعه منطقه دارد.

شایان‌ ذکر است، حدود 42 درصد از سهام شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر و بیش از 50 درصد از سهام شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین به صورت مستقیم و غیرمستقیم متعلق به شرکت‌های وابسته گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید بانک سپه است