فوری
به گزارش پترومتالز، دوره هماندیشی مسئولیتهای حقوقی فورمنها و سرپرستان اجرایی پیمانکاران در فعالیتها و حوادث ناشی از کار فولاد مبارکه با تأکید بر اجرای ایمن و کیفی فعالیتهای تعمیراتی در فرایند تولید و توجه به ایمنی کارکنان برگزار شد.
حسین عابد، رئیس مرکز تعمیرات مکانیک فولاد مبارکه، در حاشیه این دوره که با حضور کارکنان و پیمانکاران مرکز مکانیک و مرکز نت نوار نقاله، روز پنجشنبه سوم آبانماه در سالن نگین سپاهانشهر برگزار شد گفت: رعایت نکات و موارد ایمنی برای سرپرست کارگاه و فورمنها الزامی است، زیرا در قبال نفرات زیرمجموعه مسئول هستند.
وی افزود: هم از نظر اخلاقی و هم از نظر حقوقی، این مسئولیت وجود دارد؛ بنابراین باید شرایط محیط کار، وسایل حفاظت فردی و اخذ مجوزهای لازم جدی گرفته شود. همچنین در مقابل رفتارهای ناایمن کارکنان لازم است کنترلهای لازم بر مبنای احترام متقابل انجام شود.
عابد گفت: با توجه به اینکه در مدتزمانی کمتر از ۳ ماه، ۶ مدول احیا مستقیم، ۳ مگامدول، طی 2 دوره گندلهسازی و ماشین ۱ و ۴ ریختهگری و خط نورد گرم متوقف میشود، میتوان گفت این حجم فعالیت در طول دوران بهرهبرداری بیسابقه است.
رئیس مرکز تعمیرات مکانیک در پایان گفت: حجم فعالیتها بیش از ۵۱۰ هزار نفر ساعت است که در تاریخ کشور کمسابقه است و نشاندهنده اهمیت برنامهریزی و آمادهسازی شاتدانهای پیش رو است.
رکن اصلی تولید، سرمایه انسانی شرکت است
حمیدرضا بَذّار، رئیس مرکز نت تجهیزات حمل مواد، دسترسی به ارتفاع و تعمیرات ویژه نیز در حاشیه این دوره اظهار داشت: شرکت فولاد مبارکه یکی از بنگاههای اقتصادی بزرگ کشور است که محصولات آن در سراسر کشور توزیع و پخش میشود و این امر نشاندهنده عظمت و جایگاه این سازمان بزرگ در کشور است.
وی افزود: تجهیزات و افراد از ارکان مهم در تولید محصول شرکت فولاد مبارکه به شمار میآیند و تجهیزات توسط همکاران نگهداری، تعمیر و آمادهبهکار میشوند. اهداف کمّی تعریفشده در سازمان زمانی محقق میشوند که تجهیزات در بالاترین سطح کیفی خود باشند و جمع حاضر نقش بیبدلیل در کیفیت، نگهداری و تعمیرات آن دارند.
بَذّار گفت: همکاران با اجرای ایمن و کیفی فعالیتهای تعمیراتی در تولید تأثیرگذارند. رکن اصلی تولید، نیروی انسانی یا همان سرمایه انسانی است که سلامت و ایمنی آن از دغدغههای شرکت فولاد مبارکه است.
رئیس مرکز نت تجهیزات حمل مواد ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲۳۰۰ نفر نیروی اجرایی در واحد تعمیرات مرکزی مشغول به کار هستند که فورمن شرکتهای پیمانکار اولین سطح رهبری و مدیریت نیروی اجرایی تحت امر خویش است که وظیفه شایانی در ارتقای سطح ایمنی آنها دارد.
بَذّار تصریح کرد: آمادهسازی درست فعالیتها و اجرای ایمن و کیفی آنها باعث کاهش شبهحادثه و حوادث ناشی از کار میشود.
رئیس مرکز نت تجهیزات حمل مواد با اشاره به اهمیت نقش این بخش در شناسایی خطر و اجرای اقدامات اصلاحی گفت: ارائه گزارش از شبهحوادث و انجام اقدامات اصلاحی تا حصول نتیجه از مهمترین اقداماتی است که در پیشگیری از بروز حوادث دلخراش مؤثر است.
همچنین در ادامه برنامه، سعید عربی، سرپرست تعمیرات مکانیک با اشاره به محدودیتهای انرژی و ابلاغ حدود 500 هزار نفر ساعت فعالیت به مرکز تعمیرات مکانیک واحد تعمیرات مرکزی تا پایان سال ۱۴۰۳ گفت: این حجم از فعالیت بیسابقه است و انجام این فعالیتها بهصورت ایمن، کیفی و بهموقع ضروری است.
لینک کوتاه:
https://enfnews.com/?p=28801