enfnews logo

فوری

اشتراک گذاری

پیش بینی قیمت ها در بازار فولاد ایران در هفته جاری (۲۲ تا ۲۸ دی)

به گزارش اقتصاد، نفت و فلزات نیوز، در هفته منتهی به ۲۱ دی، شاهد افت نسبی قیمت‌ها در بازار آهن بودیم. در هفته گذشته، قیمت میانگین میلگرد آجدار در بازار به ۳۱۳۰۰ تومان به ازای هر کیلو رسید که نسبت به هفته منتهی به ۱۴ دی، کاهش ۲۰۰ تومانی به ازای هر کیلو معادل ۰.۶ درصدی را نشان می‌دهد. کف قیمت میلگرد در بازار در پایان هفته به حدود ۲۹۴۰۰ تومان و سقف آن به حدود ۳۳۶۰۰ تومان به ازای هر کیلو رسید.

از ابتدای سال جاری تا پایان هفته منتهی به ۲۱ دی، قیمت میلگرد آجدار سایز ۱۴ تا ۳۲ در بازار در مجموع ۳۸۰۰ تومان به ازای هر کیلو معادل ۱۳.۸ درصد افزایش یافته است.

هفته گذشته، معاملات میلگرد در بورس کالا با قیمت میانگین موزون ۲۸۸۰۲ تومان به ازای هر کیلو بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده و ۳۱۶۸۲ تومان به ازای هر کیلو با احتساب مالیات بر ارزش افزوده انجام شد. قیمت میانگین موزون میلگرد در مقایسه با قیمت میانگین موزون معاملات هفته منتهی به ۱۴ دی، کاهش ۴۵۸ تومانی به ازای هر کیلو معادل ۱.۵۶ درصدی داشت.

در هفته گذشته، شمش فولادی در بورس کالا با قیمت میانگین موزون ۲۵۴۱۱ تومان به ازای هر کیلو بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده (۲۷۹۵۲ تومان با احتساب مالیات بر ارزش افزوده) معامله شد که این قیمت در مقایسه با قیمت میانگین شمش در هفته منتهی به ۱۴ دی، افزایش ۷۹ تومانی به ازای هر کیلو معادل ۰.۳ درصدی را نشان می‌دهد.

فاصله قیمتی بین میلگرد و شمش فولادی در بورس کالا که در هفته منتهی به ۱۴ دی ۱۵.۵ درصد بود، در هفته گذشته به ۱۳.۳ درصد رسید. هفته گذشته در بورس کالا ۷۵.۳ درصد حجم عرضه‌شده شمش فولادی و ۱۴.۳ درصد حجم عرضه‌شده میلگرد مورد معامله قرار گرفت.

در هفته گذشته در مجموع شاهد افزایش ۱۲۰۰ تومانی (معادل ۱.۵ درصدی) نرخ دلار در معاملات نقدی بازار آزاد بودیم و قیمت دلار از ۸۰۵۰۰ تومان به ۸۱۷۰۰ تومان رسید. آخرین نرخ حواله دلار در مرکز مبادله ارز و طلا ۶۶۸۶۸ تومان است.

برای بازار داخلی فولاد پیش‌بینی می‌شود که در هفته پیش‌رو به احتمال زیاد شاهد ثبات نسبی همراه با برخی افزایش محدود قیمت‌ها خواهیم بود. افزایش نرخ ارز که در انتهای هفته گذشته صورت گرفت، ممکن است تا حدی بر قیمت محصولات فولادی در بازار تأثیرِ افزایشی بگذارد. البته باید خاطرنشان ساخت که به دلیل رکود در کشور، تقاضا برای محصولات فولادی، خصوصاً مقاطع طویل، ضعیف است. نکته مهم دیگر این است که محدودیت‌های انرژی صنایع همچنان وجود دارد و به دلیل برودت هوا و تلاش برای مدیریت بهینه انرژی، ادارات و مدارس بسیاری از استان‌ها روز ابتدایی هفته جاری تعطیل خواهند بود. محدودیت‌های انرژی مثل ماه‌های اخیر بر روند تولید شرکت‌های فولادی تأثیر مخرب خواهد گذاشت. در واقع، وضعیت قیمت‌ها در بازار ارز و محدودیت‌های انرژی، دو عامل بسیار مهم در بازار فولاد ایران در حال حاضر است.

منبع: فراطرح فولاد

لینک کوتاه:

https://enfnews.com/?p=33952

بر چسب ها

مقالات مرتبط

تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 6 =