فوری
به گزارش پترومتالز، در اختتامیه جشنواره ملی نشان اقتصاد مقاومتی که برای نخستین بار در کشور برگزار شد، مجتمع عظیم صنعتی فولاد کاوه جنوب کیش در ارزیابی میان ۱,۴۳۲ شرکت و واحد تولید کشور موفق به کسب تندیس طلایی و نشان ملی این رویداد و حضور در میان ۳۰ شرکت برتر شد. این مراسم با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمیدرضا اللهبداشتی رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور، مدیران صنایع، نمایندگان بخش تولید و جمعی از مسئولان ارشد در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش تهران برگزار گردید.
فولاد کاوه موفق به دریافت تندیس طلایی در نخستین دوره ارزیابی واحدهای تولیدی با حضور وزیر کار
در این جشنواره که برای نخستین بار با هدف شناسایی واحدهای موفق در تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی برگزار شد، ۱,۴۳۲ واحد تولیدی بر اساس معیارهای علممحور و چهارچوبهای ارزیابی کارشناسی مورد بررسی قرار گرفتند. از این میان، ۳۰ شرکت برتر در نخستین دوره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی انتخاب شدند که فولاد کاوه جنوب کیش بهعنوان یکی از این برگزیدگان، جایگاه خود را در زمره پیشگامان صنعت فولاد کشور تثبیت کرد.
دکتر جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت، با اشاره به اقدامات فولاد کاوه جنوب کیش در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: این موفقیت نتیجه همت جمعی کارکنان، مهندسان و مدیریت جهادی است.
مدیرعامل SKS افزود: در نخستین دوره ارزیابی این جشنواره که مبتنی بر چهار محور کلیدی انجام شد، خوشبختانه عملکرد ما در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، مورد تقدیر قرار گرفت.
۱۲ اقدام کلیدی برای تابآوری انرژی
دکتر حاتمی با اشاره به چالشهای پیشروی صنعت فولاد، به ویژه ناترازی انرژی و کمبود برق بر اهتمام به افزایش تابآوری در شرکت فولاد کاوه جنوب کیش تأکید کرد و عنوان داشت: یکی از موضوعاتی که اکثر شرکتهای فولادی و صنایع کشور را امروزه متاثر کرده، کمبود برق و ناترازی انرژی است در سال ۱۴۰۳ با برنامهریزی جامع، ۱۲ اقدام شاخص برای تضمین تولید پایدار در مجتمع عظیم فولاد کاوه جنوب کیش را در دستورکار قراردادیم. مدیرعامل فولاد کاوه عنوان داشت: مهمترین این اقدامات، مشارکت در احداث بلوک دوم نیروگاه خرمآباد با ظرفیت ۲۷۳ مگاوات است که ذیل ماده ۴ قانون مانع زدایی از تولید در خصوص احداث نیروگاهها پیش میرود.
مدیرعامل SKS اظهار داشت: با اقدامات صورت گرفته تا نیمه خرداد ماه ۱۸۳ مگاوات این نیروگاه سنکرون شده و ۱۵۵ مگاوات برق به شبکه تزریق خواهد شد.
دکترحاتمی همچنین افزود: برای ماههایی که مشکل ناترازی برق داریم، قرارداد خرید برق قطعنشو منعقد کردیم تا بخشی از تولید پایدار شود. همچنین احداث نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی دیگر در دستور کار است که مراحل اخذ مجوز، فراخوان و ارزیابی پیمانکاران طی شده و بهزودی وارد فاز اجرایی و احداث میشویم.
نگاه توسعهگرا و پروژههای آیندهنگر
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش اقدامات دیگر شرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی را چنین برشمرد: اجرای نیروگاه خورشیدی ۸۵ مگاواتی با پیمانکار در مراحل نهایی است و همچنین طرح ایجاد کنتورهای هوشمند و تعویض کولرهای کمبازده برای کاهش مصرف برق و آب در دستور کار قرار دارد.
وی با تأکید بر اینکه با استمرار نوآوری و تقویت تولید میتوانیم بحرانها را پشت سر بگذاریم و مسیر توسعه را در چارچوب اقتصاد مقاومتی دنبال کنیم، افزود: همچنین برای چالش گاز نیز جلساتی با شرکت ملی گاز داشتهایم و قصد داریم با اجرای کنسرسیوم انتقال گاز از کیش به پالایشگاه سرخون، مشکل ناترازی گاز را برای سالهای آینده حل کنیم.
گفتمان خودباوری و الگوسازی تولید ملی
این جشنواره که برای نخستین بار با هدف گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی و ارائه الگوهای عملی برای واحدهای تولیدی برگزار شد، به ارزیابی واحدها بر اساس معیارهای ایرانی-اسلامی پرداخت.
دکتر حاتمی در پایان خاطرنشان کرد: کسب این نشان انگیزهبخش ادامه مسیر تولید دانشبنیان و تقویت خوداتکایی در صنعت فولاد است.
لینک کوتاه:
https://enfnews.com/?p=44759