فوری
به گزارش پترومتالز، سعید محسنی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان گفت: کمبود برق بهعنوان يک واقعيت تلخ، نه فقط توسط صاحبان صنايع بلکه از سوی آحاد مردم پذيرفته شده و علاوه بر وزارت نیرو تمام ذينفعان را به چاره انديشی وا داشته است؛ هدف کوتاهمدت صنعت برق، تخصيص بهينه انرژی محدود موجود، برای ايجاد حداکثر ارزش افزوده به بخش مولد و در عين حال تا حد امکان حفظ سطح رفاه مردم بوده است.
وی اظهار کرد: گروه فولاد مبارکه بهعنوان بزرگترین صنعت کشور، با احداث انواع نیروگاهها در این راستا پیشقدم بوده و با در اختیار داشتن چرخه کامل تولید فولاد، از سنگ معدن تا ورق رنگشده، جزو معدود صنایعی است که با دریافت برق، ارزش افزوده قابل توجهی ایجاد میکند.
محسنی خاطرنشان کرد: برای برونرفت از اين شرايط، دو راهکار در حوزه عرضه و مصرف انرژی مطرح است؛ در حوزه مصرف، بهينهسازی مصرف انرژی، اصلاح الگوی مصرف و شاخص مصرف انرژی برای توليد هر واحد محصول و در حوزه توليد، تنوع سبد توليد انرژی با تأکيد بر توسعه تجديدپذيرها، بالأخص خورشيدی و بادی و در عين حال افزايش بهرهوری نيروگاههای حرارتی فعلی و سيکل ترکيبی شدن نيروگاههای گازی و بخار است.
وی ادامه داد: صنعت برق صادقانه با پذيرش محدوديتهای موجود، دست ياری به سوی سرمايهگذاران و صاحبان صنايع بزرگ و کوچک دراز کرده تا با استفاده از تمامی ظرفيتها بر اين کمبود غلبه کند. گروه فولاد مبارکه با بهینهسازی در فرایندها، توسعه شبکه جمعآوری فاضلاب و تصفیه آن و احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در شرق استان اصفهان، در این مسیر بهخوبی حرکت کرده است.
محسنی تصریح کرد: در فاز نخست نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه، ۱۲۰ مگاوات از مجموع ظرفیت ۶۰۰ مگاواتی آن در مدار تولید قرار گرفته است؛ علاوه بر آن استفاده از آخرین فناوریهای روز دنیا و تأمین تجهیزات با کیفیت و سیستم تراکر برای ایجاد حداکثر بازده برق از مزیتهای این نیروگاه خورشیدی است و ساز و کار توسعه تا هزار مگاوات در آن پیشبینی شده است.
وی یادآور شد: احداث این نیروگاه و همزمان تکمیل نیروگاه حرارتی ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی و نیروگاه بادی سنگان گروه فولاد مبارکه، در آینده این مجتمع بزرگ صنعتی نقش مهمی خواهد داشت و بخش عمدهای از نیازش تأمین خواهد شد.
لینک کوتاه:
https://enfnews.com/?p=46833