زارع یادآورشد: اکنون نیز در حال برنامه ریزی برای تولید نمونه محصول در مقیاس صنعتی و در صورت مناسب بودن شاخصها جذب سرمایهگذار برای احداث واحد صنعتی آن هستیم.
از سوی دیگر علیرضا عشوری رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران گفت: طرح پژوهشی ساخت و راهاندازی این پایلوت طی ۲ سال به سرانجام رسیده و به منظور جمعآوری برخی دادههای مورد نیاز برای تدوین دانش فنی این فرایند، در حال بهرهبرداری است.
عشوری افزود: این طرح تحقیقاتی با حمایت مالی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و توسط اعضای هیات علمی پژوهشکده فناوریهای شیمیایی سازمان انجام شده و این واحد آزمایشی نیز در محل سازمان مستقر است.
رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی با بیان اینکه این طرح پس از انجام تحقیقات اولیه در مقیاسهای آزمایشگاهی و بنچمارک عملیاتی شده است، اظهار امیدواری کرد با حمایت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، فازهای تکمیلی لازم برای دستیابی به دانش فنی این فرایند اجرایی شود.
فرایند “تولید آلومینا از آلونیت به روش قلیایی”، علاوه بر تامین نیاز مواد اولیه صنعت آلومینیوم محصولات با ارزشی همچون کود شیمیایی (مخلوط سولفاتهای پتاسیم و آمونیوم) و سیلیس با خلوص صنعتی (بیش از ۹۸ درصد) بهدست میآید.