enfnews logo

فوری

اشتراک گذاری

تجلیل از آشپزان ذوب‌آهن اصفهان در مراسم روز جهانی اشپز

به گزارش پترومتالز، مراسم تجلیل از زحمات سرآشپزان و آشپزان ذوب‌آهن اصفهان روز سه‌شنبه ۲۹ مهرماه جاری به مناسبت روز جهانی آشپز، در رستوران ریحان این مجتمع عظیم صنعتی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور موسی سلیمانی سرپرست معاونت پشتیبانی و خدمات اجتماعی، سرپرستان و ناظران مدیریت خدمات رفاهی و امور شهری، جمعی از سرپرستان و همکاران سایر مدیریت‌های این معاونت و همچنین سرآشپزان، آشپزان و تعدادی از همکاران بازنشسته این بخش همراه بود، برنامه‌های فرهنگی و شاد، مسابقات و آیین تجلیل از آشپزان برگزار شد و به برگزیدگان و پیشکسوتان این حوزه هدایایی اهدا گردید.

سرپرست معاونت پشتیبانی و خدمات اجتماعی، ضمن تبریک روز جهانی آشپز، با اشاره به نقش ارزشمند آشپزان در چرخه تولید گفت: نیروی انسانی شاغل در کارخانه طی ساعات کاری و فعالیت‌های تولیدی نیازمند تغذیه مناسب است و این مجموعه رستوران‌ها و آشپزان هستند که با پخت و توزیع روزانه حدود ۱۵ هزار پرس غذای گرم، متنوع و باکیفیت، در حفظ نشاط، تأمین انرژی و ارتقای سلامت کارکنان نقش حیاتی دارند.
وی تأکید کرد: آشپزی هنری است سرشار از عشق به انسان‌ها و آشپزان ذوب‌آهن اصفهان بهترین آشپزها هستند. از همکاران این بخش انتظار می‌رود همانند گذشته با علاقه، دلسوزی و رفاقت، با همان شور و مهربانی که مادران‌مان غذا طبخ می‌کنند، در خدمت همکاران خود باشند.
سلیمانی در ادامه سخنان خود با قدردانی از توجهات ویژه مهندس سید اردشیر افضلی، مدیرعامل شرکت، خاطرنشان کرد: مهندس افضلی با حضورهای سرزده در رستوران‌های شرکت، همواره بر لزوم تأمین غذای باکیفیت، سالم و در شأن کارکنان ذوب‌آهن تأکید داشته و توصیه‌های ارزشمندی در این زمینه ارائه کرده‌اند.
وی در پایان از همکاری و همراهی سایر مدیریت‌ها در برگزاری این مراسم، از جمله روابط‌عمومی، تشکر و قدردانی نمود و بر تداوم چنین برنامه‌هایی در جهت افزایش انگیزه و رضایتمندی کارکنان تأکید کرد.
در ادامه این مراسم، چند تن از آشپزان حاضر در گفتگو با خبرنگار ما ضمن ابراز سپاس از برگزارکنندگان گفتند: برگزاری مراسم گرامیداشت روز آشپز اقدامی ارزشمند و نشاط‌آور بود که باعث قدردانی از زحمات این قشر و تقویت روحیه و انگیزه در میان همکاران شد. آنان ابراز امیدواری کردند که این برنامه در سال‌های آینده نیز تداوم یابد تا به حفظ شور، انگیزه و رضایت شغلی آشپزان کمک کند.

لینک کوتاه:

https://enfnews.com/?p=53871

بر چسب ها

مقالات مرتبط

تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =