فوری
بررسی پترومتالز نشان میدهد که در 8 ماهه نخست سال جاری، کل صادرات فولاد میانی کشور (بیلت، بلوم و اسلب) 4 میلیون و 426 هزار تن بوده است که 21 درصد کل حجم صادرات فولاد میانی کشور، یعنی 912 هزار و 485 تن، توسط شرکت فولاد خوزستان صورت گرفته است. در واقع، در بین شرکتهای فولادی، «فخوز» ضمنِ رعایت کامل کف عرضهها در بورس کالا و رفع کامل نیازهای نوردکاران صنایع پاییندستی، جایگاه پیشتاز خود در ارزآوری را حفظ کرده است.
به گزارش پترومتالز، با وجود بخشنامه عوارض صادراتی در ابتدای امسال و عوارض مخرب آن برای صادرات فولاد کشور و همچنین رکود کمسابقه در بازارهای جهانی، «فخوز» بهعنوان بزرگترین صادرکننده فولاد کشور، عملکرد خوبی در 8 ماهه نخست امسال داشته است. مهندس امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان پیشتر در مورد بخشنامه عوارض صادراتی گفته بود: مصوبه عوارض صادراتی اجازه نداد از «گلدن تایمی» که در بازار جهانی فولاد ایجاد شده بود و قیمتها به ۸۰۰ دلار به ازای هر تن رسیده بود، استفاده کنیم. تبعات مخرب این مصوبه چیزی شبیه ارز ۴۲۰۰ تومانی بود.
فولاد خوزستان در سال 1400 نیز علیرغم محدودیتهای شدید انرژی (محدودیت مصرف برق در تابستان و مصرف گاز در زمستان)، عملکرد درخشانی در حوزه صادرات داشت. این شرکت در سال گذشته، 2,051,800 تن فولاد میانی به 21 کشور دنیا صادر کرد و با ارزآوری 1.4 میلیارد دلاری، 3 درصد از کل درآمد ارزی کشور را به خود اختصاص داد.
اینفوگرافیک پترومتالز در خصوص عملکرد صادراتی فولاد خوزستان را ببینید:
لینک کوتاه:
https://enfnews.com/?p=5435