فوری
به گزارش پترومتالز، مجمععمومی عادی سالیانه شرکت سرمایهگذاری توکافولاد منتهی به ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۱ برگزار و پس از قرائت گزارش هیئتمدیره به مجمع، گفتوگو و تبادلنظر میان اعضا و سهامداران، تصمیم گرفته شد تا سودی معادل ۴۰۰ ریال به ازای هر سهم «وتوکا» تقسیم شود.
مجمععمومی عادی سالیانه شرکت سرمایهگذاری توکافولاد منتهی به ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۱ صبح روز چهارشنبه ۲۴ خردادماه در سالن اتاق بازرگانی اصفهان با حضور ۸۲/۷۴ درصدی سهامداران برگزار شد.
عباس اکبری محمدی- معاون سرمایهگذاری و امور شرکتهای فولاد مبارکه به عنوان رئیس مجمع، احمدسبزواری- مدیرعامل گروه سرمایهگذاری توکافولاد، امید سخایی- معاون مالی و سرمایهانسانی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، فرشید محبی- حسابرس و بازرس قانونی و دو ناظر، اعضای هیئت این مجمع را تشکیل میدادند و میثم رجبی- نماینده سازمان بورس و اوراق بهادر به صورت آنلاین بر روند مجمع نظارت داشت.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توکافولاد، در این مجمع ابتدا اشارهای به بیان تاریخچه مختصری از گروه سرمایهگذاری توکافولاد کرد و بیان داشت: این شرکت در ابتدا با سرمایه سه میلیون ریال بهصورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده و در تاریخ هشتم شهریورماه سال ۱۳۷۸ به شرکت سهامی عام تبدیلشد. سپس از تولیدی کارکنان مجتمع فولاد مبارکه به شرکت سرمایهگذاری توکا فولاد تغییر پیدا کرد.
تحقق شعار سال در گروه توکا فولاد
احمدرضا سبزواری با اشاره به تحقق شعال سال ۱۴۰۱ در گروه توکافولاد گفت: گروه سرمایهگذاری توکافولاد در سال ۱۴۰۱ در راستای تحقق بخشیدن به شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامیده شده بود، قدمهای بزرگی برداشت و دانایی محوری، توسعه سهم بازار، تعامل حداکثری و بهداشت مالی را به عنوان شعار و چهارچوب راهبری خود تعیین کرد.
سبزواری ادامه داد: توسعه سهم بازار را از طریق رصد به موقع شرکتهای گروه و زمینهسازی برای افزایش سهم در بازارهای مختلف دنبال کردیم. همچنین توکافولاد در زمینه دانایی محوری از طریق برگزاری جلسات متعدد با نخبگان و فرهیختگان صنایع مختلف و کوششهای بسیار برای هوشمندسازی سیستمها اقدام کرد. بهداشت مالی نیز در این مجموعه با رصد مداوم فرآیند کاری گروه، اصلاحات زمینههای تاثیرگذار و انتشار گزارشات مالی دنبال شد.
استراتژیهای توکافولاد همسو با شرکت فولاد مبارکه
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری توکافولاد از پیگیری و اجرای استراتژیهای بزرگ این شرکت خبر داد و اعلام کرد: گروه سرمایهگذاری توکافولاد مطابق با استراتژیهای تعیین شده و همسو با استراتژی سهامدار عمده خود یعنی شرکت فولاد مبارکه، بالاترین ارزش ممکن برای سهامداران را از طریق شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری مهیا کرده است.
وی افزود: ما در طول سال گذشته اقدام به بررسی و بازنگری سبد کسب و کارهای خود کردهایم تا استراتژی خروج از کسب وکارهایی که تامین کننده منافع سهامداران نبوده را در پیش بگیریم و همزمان استراتژی ورود به سرمایهگذاریهای نوین و سودآور را در دستور کار خود قرار دهیم.
وی تصریح کرد: گروه سرمایهگذاری توکافولاد از آن دسته شرکتهایی است که کار مضاعف دارد؛ به عبارتی هم شرکت سرمایهگذاری است و هم مانند هلدینگ عملیاتی عمل میکند. سود ما ناشی از سرمایهگذاری در شرکتهای سرمایهپذیر است و از یک سو به دلیل نوع شرکتهای زیرمجموعه که بالغ بر ۳۰ شرکت هستند مانند شرکت مادر و هلدینگ عمل میکنیم و در اداره آنها موثر هستیم.
معامله بیش از یک میلیارد سهام «وتوکا» در بازار بورس
سبزواری به ترکیب سهامداران توکافولاد اشاره کرد و توضیح داد: شرکت فولاد مبارکه با سهم ۵۲.۷ درصدی بزرگترین سهامدار ماست. پس از آن ۱۱ درصد از سهام به شرکت سرمایهگذاران مهرگان تامین پارس، ۳.۸۶ درصد شرکت سرمایه گذاران صدر تامین، ۱.۵۰ درصد شرکت سرمایهگذاری امین توان آفرین ساز و ۳۱.۰۷ درصد سهم سایر سهامداران این شرکت را تشکیل میدهند.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری توکافولاد این مجموعه را بزرگترین زنجیره تخصصی پشتیبانی صنعت فولاد از سنگ تا رنگ در سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و در ارتباط با وضعیت معاملات در بازار سهام گفت: سال گذشته حدود بیش از یک میلیارد سهام این مجموعه در بازار بورس معامله شد و ۲۳۵ روز نماد این شرکت در بازار سرمایه باز بود.
وی اضافه کرد: ۵۱ درصد از سرمایهگذاری مربوط به شش شرکت بورسی و ۴۹ درصد مابقی سرمایهگذاری شرکتهای غیربورسی است که تعداد آنها به بیش از ۲۰ شرکت میرسد. طبق جزئیات سبدگردانی و طی جلساتی که سال گذشته با فولاد مبارکه صورتگرفته، قرار بر این است شرکتهای کمبازده را از سبد سرمایهگذاری حذف کنیم و سرمایهگذاریهای جدیدی انجام شود.
اهم فعالیت های توکافولاد در سال ۱۴۰۱
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری توکافولاد در خصوص مهمترین فعالیتهای توکافولاد درسال گذشته اظهار داشت: با حمایت سهامداران از جمله فولادمبارکه، مهرگان تامین و… و برگزاری جلسههای متعدد اهداف راهبردی مناسبی برای مجموعه تعریف شد که در عملکرد کلی شرکت نقطه عطفی محسوب میشود.
وی از اهمیت شفافیت و بهداشت مالی در گروه توکافولاد گفت و افزود: ایجاد شفافیت و بهداشت مالی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است تا تمامی شرکتهای زیرمجموعه و مستقر در توکافولاد بتوانند شفافت مالی خود را بیشتر کنند. اکنون شاهد شفافسازی مالی در توکا فولاد هستیم؛ گزارشات حسابرسی گواهی بر این موضوع است و گزارش بازرس قانونی و حسابرس شرکت بعد از دو دهه بدون بند مؤثر حسابرسی منتشر شد که این موضوع نشان از افزایش درجه شفافیت در این گروه مالی است که مشابه آن در ۲۰ سال گذشته وجود نداشته است و اکنون تمامی شرکتهای زیر مجموعه ما نیز دارای کمیته نظارت هستند.
سبزواری در توضیح دیگر عملکردهای ویژه توکافولاد در سال گذشته گفت: مسائل تجزیه و تحلیل ریسک، اصلاح چارچوب ساختار شرکتهای زیرمجموعه، تحقق اهداف شعار راهبری توکافولاد که متشکل از توسعه سهم بازار، دانایی محوری، همافزایی و کارتیمی قوی، تعامل حداکثری، بهداشت مالی، چابکی و سرعت بخشی به کاربوده، توسعه و پیشبرد حمل و نقل ریلی با استفاده از تسهیلات بانکی، تهیه ۵۰ دستگاه کشنده، توسعه حوزههای بازرگانی خارجی و توسعه ظرفیت های تولید و… را از مسائل ویژهای بوده که در سال ۱۴۰۱ مورد توجه قرار گرفت.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری توکافولاد در انتها از سرمایهگذاری و برنامهریزیها در حوزههای مختلف خبر داد و قریب به ۱۹ طرح بزرگ برای سرمایهگذاری در این مجموعه مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین بنا بر استراتژیهای جدید فولاد مبارکه به بخش ریلی و جاده ای توجه ویژه خواهد شد.
توکافولاد در سال مالی ۱۴۰۱
امید سخایی، معاون مالی و سرمایهانسانی گروه سرمایهگذاری توکافولاد طی مجمع عمومی این شرکت توضیح داد: گروه توکافولاد در سال ۱۴۰۱ حدود ده هزار ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد عملیاتی را محقق کرد که سود ۱۸۰۰ میلیارد تومانی و سود خالص ۱۶۰۰ میلیارد تومان به همراه داشت. درمجموع، درآمد عملیاتی و سود خالص این مجموعه رشد ۳۴ درصدی در سال ۱۴۰۱ تجربه کرد.
وی افزود: عمده افزایش درآمد گروه سرمایهگذاری توکافولاد ناشی از درآمد گروه حمل و نقل ریلی و جادهای است.
در ادامه بازرس قانونی گزارش خود را قرائت کرد و اظهار نظر مقبول را به صورتهای مالی توکافولاد ارائه نمود.
مدیرعامل شرکت نیز از عدم وجود برنامه برای عرضه تاراز در بورس خبر داد و گفت: مشاوران شرکت درحال تنظیم برنامههای عرضه ایرانذوب هستند و شرکت فعلا برنامهای برای تجدید ارزیابی ندارد.
در پایان مجمع نیز با تصویب مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت، به ازای هر سهم ۴۰۰ ریال سود نصیب سهامداران شد.
لینک کوتاه:
https://enfnews.com/?p=9647