enfnews logo

فوری

اشتراک گذاری

گرامیداشت روز جهانی آشپز در ذوب آهن اصفهان: آشپزی هنر و عشق به انسان ها است

به گزارش پترومتالز، مراسمی گرامیداشت 29 مهر ماه روز جهانی آشپز در محل رستوران ریحان ذوب آهن اصفهان برگزار شد. در این مراسم که با حضور احمد اکبری معاون پشتیبانی و سرمایه انسانی، موسی سلیمانی مدیر ارشد خدمات رفاهی و امور شهری و جمعی از سرپرستان و ناظران این مدیریت و سرآشپزان و آشپزان ذوب آهن همراه بود، ضمن اجرای برنامه های فرهنگی و شاد از سرآشپزان و آشپزان این مجتمع صنعتی تجلیل بعمل آمد.

احمد اکبری معاون پشتیبانی و سرمایه انسانی در این مراسم با تبریک روز جهانی آشپز به تشریح فرایند منابع انسانی شرکت و نقش ویژه مدیریت خدمات رفاهی و شهری به خصوص نقش آشپزان در حفظ سلامت کارکنان پرداخت.

وی گفت: نیروهای انسانی هر روز طی یک شیفت کامل و بعضاً ساعات بیشتر در کارخانه حاضر و مشغول خدمت و تولید هستند. در این ساعات احتیاج به تغذیه مناسب دارند و مجموعه رستوران ها و آشپزان با تهیه غذای مناسب دارای کیفیت و مطابق ذائقه همکاران، به برقراری نشاط و تقویت انرژی کارکنان می پردازند.

معاون پشتیبانی و سرمایه انسانی ذوب آهن از این همکاران درخواست نمود که با علاقه و عشق به خدمت آشپزی خود ادامه دهند و افزود: همگی ما نسبت به خدمات آشپزان در طول شبانه روز و در سرما و گرما آگاه بوده و قدردان زحمات آن ها هستیم.

موسی سلیمانی مدیر ارشد خدمات رفاهی و امور شهری نیز در سخنانی ضمن تبریک روز آشپز به مجموعه همکاران رستوران ها گفت: آشپزان ذوب آهنی شبانه روز با دقت و زحمت لازم حدود 15 هزار پرس غذا تهیه می کنند.

وی افزود: آشپزی هنر و عشق به انسان ها است و آشپزان ذوب آهن اصفهان بهترین آشپزها هستند.

همکاران آشپز حاضر در این مراسم از برگزارکنندگان مراسم روز آشپز قدردانی نمودند و آن را ایده و برنامه خوبی دانستند که موجب انگیزه بخشی و افزایش رضایت آنها می شود.

لینک کوتاه:

https://enfnews.com/?p=27591

بر چسب ها

مقالات مرتبط

تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 18 =