فوری
به گزارش پترومتالز، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازدید از شرکت ایریسا، ظرفیت شرکتهای ایرانی در حوزههای هوش مصنوعی و آیتی را مشابه قدرت موشکی توصیف و بر ضرورت تدوین الگوی اقتصادی در این حوزه تأکید کرد.
انصاری با اشاره به برنامه هفتم توسعه، گفت: ما طبق برنامه هفتم در حال نگارش نظامهایی هستیم و در این زمینه با دعوت از ذینفعان به دنبال مشاوره و کمک آنان هستیم.
وی با بیان اینکه تحول دیجیتال یک ضرورت است، گفت: دولت اگر بتواند در سیاستگذاری، درست عمل کند، کار بزرگی کرده است. شما باید به استقبال کار ما بیاید و به ما کمک کنید. نباید منتظر اقدامات دولت باشید. امکانات دولت را باید با توان خود صد برابر کنید.
انصاری در ادامه به هوش مصنوعی و ایجاد دیتاسنتر GPU با توجه به منابع موجود در این حوزه اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی مقوله مهمی است. در بودجه سال آینده 4 تا 5 همت به این موضوع اختصاص داده شده است، هرچند با آنچه در دنیا اتفاق میافتد قابلمقایسه نیست.
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد با همکاری شرکتهای بزرگی، مانند فولاد مبارکه، بتوان گامهای مؤثری در حوزه هوش مصنوعی برداشت.
وی با مقایسه هوش مصنوعی و قدرت موشکی، افزود: ما باید به قدرت هوش مصنوعی تبدیل شویم، مانند قدرت موشکی که در سطح منطقه به توازن رسیدیم.
برای تمام فرایندها در صنعت فولاد، با کمک تکنولوژی نوین، جایگزینهای بومی ایجاد شده است
در ادامه، محمد ناظمی، معاون تکنولوژی فولاد مبارکه، ضمن اشاره به تاریخچه فولاد مبارکه اظهار داشت: یکی از دلایل اصلی موفقیت فولاد مبارکه شروع کار با دانش فنی روز و سیستمهای پیشرفته بوده است. از آغاز کار خطوط تولید، بخش امآیاس فولاد مبارکه شکل گرفت و به ما این امکان را داد تا فرایندها را با رویکردهای بهرهورانه جاری کنیم.
وی افزود: ما به جایگاه تکنولوژی و هوشمندسازی ایمان داریم؛ ازاینرو برای تمام فرایندها در صنعت فولاد، جایگزینهای بومی با کمک تکنولوژی نوین ایجاد شده است.
چشمانداز شرکت ایریسا برای افق 1410 سکوی دیجیتال صنعت فولاد کشور است
در ادامه، اکبر گلبو، مدیرعامل شرکت ایریسا، با اشاره به 32 سال تلاش و دستاوردهای این شرکت در حوزه تکنولوژی صنعت فولاد کشور گفت: شرکت ایریسا با افتخار اولین شرکت ایرانی است که دارای تمام سطوح اتوماسیون است.
وی با بیان اینکه هماکنون بیش از 800 نفر نیروی متخصص در ایریسا مشغول به کار هستند افزود: تاکنون بیش 1500 پروژه توسط شرکت ایریسا به انجام رسیده است.
گلبو به سهم بزرگ ایریسا در صنعت فولاد، بهویژه فولاد مبارکه، اشاره کرد و گفت: چشمانداز شرکت ایریسا برای افق 1410 سکوی دیجیتال صنعت فولاد کشور است.
وی در با اشاره به اینکه سیستمهای اطلاعاتی، اتوماسیون صنعتی، شبکه و زیرساخت، مشاوره و تحول دیجیتال و امنیت سایبری، حوزه خدماتی شرکت ایریسا نحسوب میشوند افزود: ایریسا پرایم، بیزینسلاین جدید شرکت ایریسا است که اواخر سال گذشته ایجاد شد تا در حوزه هوش مصنوعی و فناوریهای نوظهور فعالیت کند.
لینک کوتاه:
https://enfnews.com/?p=29981