فوری
به گزارش پترومتالز، گوشیهای هوشمند، رایانهها و سایر لوازم الکترونیکی از جنگ تجاری فزاینده دولت ترامپ با چین معاف شدند.
بر اساس اطلاعیهای که توسط اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده منتشر شد، طیف گستردهای از محصولات پرطرفدار فناوریهای پیشرفته که برای مصرفکنندگان آمریکایی حیاتی هستند، مشمول تعرفهها نخواهند شد و این امر از افزایش هزینههای عمومی برای کالاهای روزمره جلوگیری میکند.
پیش از معافیت گوشیهای هوشمند و محصولات الکترونیکی توسط دولت آمریکا، آیفون پرطرفدار اپل- که بیشتر آن در چین تولید میشود- ممکن بود با افزایش چشمگیر قیمت مواجه شود، بسته به اینکه اپل چگونه به این تعرفههای گسترده پاسخ دهد.
کارشناسان پیشبینی میکنند هزینه این محصولات ممکن است صدها دلار افزایش یابد. بر اساس تحلیل یک کارشناس از یوبیاس اینوستمنت ریسرچ در تاریخ ۹ آوریل، قیمت آیفون ۱۶ پرو مکس ۲۵۶ گیگابایتی که هماکنون ۱۱۹۹ دلار به فروش میرسد، به ۱۸۷۴ دلار افزایش خواهد یافت.
این اطلاعیه جزئیات معافیتهایی را شرح میدهد که شامل انواع کالاهای الکترونیکی از جمله گوشیهای هوشمند و قطعات وارداتی از چین به ایالات متحده میشود.
چین و ایالات متحده در طی چند روز گذشته به افزایش تعرفهها علیه یکدیگر اقدام کردهاند. چین روز جمعه اعلام کرد که تعرفههای کالاهای آمریکایی را از ۸۴٪ به ۱۲۵٪ افزایش خواهد داد. این تعرفههای بالاتر قرار بود از روز شنبه اجرایی شود، و چین اعلام کرد که به افزایشهای بعدی تعرفههای آمریکا پاسخ نخواهد داد.
تعرفههای جهانی ترامپ علیه چین در حال حاضر به ۱۴۵٪ رسیده است، پس از آنکه تعرفهها بر اکثر کشورهای دیگر به مدت ۹۰ روز متوقف شد- این تصمیم پس از سقوط بازارهای سهام جهانی و واکنش منفی بازار اوراق قرضه به تعرفهها گرفته شد.
کارشناسان هشدار داده بودند که افزایش تعرفهها خطر رکود اقتصادی را بالا برده و احتمالاً تورم را دوباره شعلهور خواهد کرد.
به گفته استفان میلر، معاون رئیس ستاد سیاستگذاری کاخ سفید، این محصولات الکترونیکی همچنان مشمول تعرفه ۲۰٪ علیه چین در ارتباط با فنتانیل هستند. تعرفههای اعلامشده توسط دولت ترامپ در اول فوریه، بخشی با هدف جلوگیری از ورود فنتانیل از مکزیک، کانادا و چین به ایالات متحده وضع شده بودند. بسیاری از این تعرفهها از زمان اعلام اولیه به دلیل مذاکرات متوقف شدهاند.
کارولین لوویت، سخنگوی کاخ سفید، روز شنبه در بیانیهای گفت که ترامپ «تأکید کرده که آمریکا نمیتواند به چین برای تولید فناوریهای حیاتی متکی باشد.» او افزود: «به همین دلیل رئیسجمهور تریلیونها دلار سرمایهگذاری در آمریکا از بزرگترین شرکتهای فناوری جهان، از جمله اپل، تیاسامسی و انویدیا را تضمین کرده است. به دستور رئیسجمهور، این شرکتها در حال تلاش هستند تا تولید خود را در اسرع وقت به داخل ایالات متحده منتقل کنند.»
لینک کوتاه:
https://enfnews.com/?p=40973