enfnews logo

فوری

اشتراک گذاری

ارتقا سبد صادراتی در دستور کار جهان فولاد سیرجان

به گزارش پترومتالز، حامد حسینی، معاون بازرگانی مجتمع جهان فولاد سیرجان با بیان اینکه تعيين قيمت دستوری، اجرای نظام سهميه بندی و تعيين عوارض بر روی صادرات و همچنین بخشنامه های متعدد در زمينه ميزان صادرات و نحوه فروش مبالغ ارزی بخشی از چالش های صادراتی صنعت فولاد است گفت: ارتقا سبد صادراتی در دستور کار است و یک سوم محصولات كارخانه ذوب و ريخته گری صادر خواهد شد.

در ادامه مصاحبه با حامد حسینی پیرامون برنامه های صادراتی شرکت جهان فولاد سیرجان را بخوانید:

برنامه هاي صادراتي شركت جهان فولاد سيرجان در سال جاري چيست

شركت مجتمع جهان فولاد سيرجان در نظر دارد 33 درصد از محصولات كارخانه ي ذوب و ريخته گري معادل ٣٣٠ هزار تن شمش SP3 و SP5 و همچنين 15 درصد از محصولات كارخانه ي نورد معادل ٥٤ هزار تن ميلگرد ساده و آجدار از سايز ٨ تا ٣٢ را در سبد كالاهاي صادراتي خود قرار دهد.

چالش هاي صادراتي پيش روي شما در سال جاري چيست؟

يكي از مهمترين چالش هايي كه در زنجيره ي صادرات فولاد به چشم مي خورد، قيمت گذاري محصولات دراين زنجيره مي باشد. تعيين قيمت دستوري و همچنين اجراي نظام سهميه بندي و تعيين عوارض بر روي صادرات سبب ايجاد اختلال در اين بخش شده است.

تحريم هاي يك جانبه و ظالمانه آمريكا عليه ايران از يك طرف سبب تحميل هزينه هاي مضاعف در مرحله يدريافت ارز حاصل از فروش به دليل عدم همكاري اغلب بانك هاي بين المللي با ايران در زمينه ي معاملات و از طرفي موجب تحميل هزينه هاي مازاد در جريان حمل كالاهاي صادراتي مي شود. بنابراين گران تر شدن قيمت محصول نهايي،از رقابت پذيري اين محصول در بازار هاي هدف كم خواهد نمود.

و در نهايت وجود بخش نامه هاي متعدد در زمينه ميزان صادرات و همچنين نحوه فروش مبالغ ارزي حاصل ازصادرات، برنامه ريزي براي صادرات را سخت و گاها غير ممكن نموده است.

آيا شركت توانست در سال گذشته به اهداف صادراتي خود دست يابد؟

عليرغم كليه ي مسائل و مشكلات موجود در زمينه ي صادرات، اين شركت در حد قابل قبولي به اهداف خوددست يافته و از ميزان ٨٥٠ هزار تن شمش توليد شده در سال گذشته، مجموعا 20 درصد از اين محصول به صورت مزايده ي صادراتي و همچنين در تالار صادراتي بورس كالا به فروش رفته است.

محصولات شركت به كدام كشورها و به چه ميزان صادر مي شود؟

اين شركت تا كنون بر روي بازار صادراتي شمش و ميلگرد متمركز بوده و صادرات، اغلب به كشورهاي چين،هند، عمان، عراق، تركيه، افغانستان و پاكستان صورت گرفته و از زمان بهره برداري كارخانه هاي مربوطه تاكنون در حدود 25 درصد از حجم محصول توليدي ، به صادرات اختصاص يافته است.

در اخذ استانداردهاي بين المللي چه دستاوردهايي داشته ايد؟

در كارخانه فولاد سازي و نورد اين مجتمع با توجه به بهره گيري از تكنولوژي و تجهيزات اروپايي نامدار دنيا،شمش (با رعايت استاندارد ISO 10025 و 17100 DIN (و ميلگرد (با دارا بودن گواهينامه CE (با استانداردهاي سخت گيرانه تر از استاندارد ملي ايران و در رده ي استانداردهاي اروپايي توليد مي گردد.

Print Friendly, PDF & Email

لینک کوتاه:

https://enfnews.com/?p=8520

بر چسب ها

مقالات مرتبط

تبادل نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =